Com Comprar?

 

RegistreRegistre de Clients
Per poder realtizar les seves compres a carniceriaslina.com ha d'estar registrat com a client. Per això, faci click en el botó "Registra't" situat en la capçalera d'aquesta web. També pot accedr mitjançant el menú "Clients > Registre".

D'aquesta manera, li serà mostrat un formulari d'alta de clients. Ompli-ho amb les seves dades personals així como un nom d'usuari i password, el qual li permetrà la seva identificació en la web de Carnisseries Lina.

 

Els Nostres Productes
Per poder navegar entre els productes de Carnisseries Lina, seleccioni el menú "Botiga Virtual > Departaments". Li apareixerà un llistat dels Departaments disponibles així com les diferents seccions de cadascun d'ells:

Famílies

 

Seleccioni una de les categories i li apareixerà una pantalla amb un llistat dels productes d'aquesta categoria, així com un accés directe a les categories del mateix Departament. Per triar un nou Departament, premi el botó Tornar.

Des del llistat de productes pot afegir-los a la seva Cistella de la Compra, introduint els kilos o unitats i prement l'icona"Afegir a Cistella". També pot afegir productes a la seva Cistella des de la fitxa de cada producte.

Llistat de productes

Ticket de la compra

Ticket de la Compra
En tot moment té a la vista el seu ticket de compra, on pot veure els productes que té a la seva Cistella així com els preus i el total del seu ticket.

 

 

Cistella de la Compra
Prement l'icona "Veure Cistella" o mitjançant el "Botiga Virtual > Cistella de la Compra" accedirà a la seva Cistella, on podrà rectificar la seva comanda, modificar les quantitats, eliminar productes de la seva cistella i indicar-nos com desitja que li siguin servits aquests productes.

 

Cistella de la compra

 

La Meva Llista Habitual
Des de la Cistella de la Compra pot afegir productes a la seva Llista Habitual fent click en l'icona "Afegir a Llista Habitual". En aquesta llista podrà guardar els productes que compri habitualment perquè la seva compra sigui el més àgil possible.

Un cop tingui la seva comanda preparada, des de la Cistella de la Compra premi "Tramitar Comanda". Li apareixerà una pantalla on haurà d'indicar si passarà a recollir la seva comanda per la nostra botiga, o si bé prefereix que li sigui enviada al seu domicili. Aquest servei és gratuït per comandes superiors a 50 €. Cas de ser inferior, els ports tindran un cost de 3,90 € (Com a oferta, a la primera comanda no es cobraran els ports).

 

Forma de Pagament
El pagament es realitzarà contrareemborsament, en efectiu o amb targeta de crèdit.

 

Àmbit del Servei
L'àmbit del servei de Carnisseries Lina és la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

 

Preus
És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament. Això pot ser degut a diversos motius:

1) Degut al tall dels productes venuts a pes. Per exemple, vostè pot demanar un kilo de "Bistec Primera A", i al realitzar el tall el pes real sigui d'1 kilo 100 grams.
2) Els productes venuts per unitats i cobrats a pes. Per exemple, vostè pot demanar un pernil amb un pes aproximat de 7,5 kilos i a l'hora de servir-lo aquest pernil pesi 7,4 kilos. Lògicament el preu variarà.

 

Seguiment de Comandes
Des del menú "Menú Personal > Comandes Pendents" podrà realitzar el seguiment de les seves comandes, tant de la seva comanda, com de la comanda amb els pesos i imports ajustats per Carnisseries Lina, tal i com s'explica al punt anterior.

 

Trameses
Al realitzar la seva comanda haurà d'indicar-nos quan vol que la seva comanda estigui disponible (ja sigui per recollir a la botiga o per enviar a domicili). El nostre horari de lliurament a domicili és de Dilluns a Dissabte de 10 a 14 h. i Dijous i Divendres de 16 a 20 h.

 

Disponibilitat
Per ser aquesta una activitat en la que treballem amb productes frescos i amb la intenció què sempre estiguin al seu punt òptim de frescor i qualitat, es pot donar el cas que el dia escollit per vostè per rebre la seva comanda algun producte no estigui disponible. En aquest supòsit vostè rebrà juntament a la seva comanda la confirmació de la absència i el motiu de la mateixa. L'import del producte es descontarà automàticament a la seva factura.

 


Inici | Informació Legal | Desenvolupament web © Carnicerías Lina